2nd GOULINAS MTB RACE

17km & 40km

01/10/2023

Σχετικά με τον Αγώνα

Κανονισμοί

1. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI και όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν.

______________________________________________

2.  ΌΛΟΙ οι ενήλικοι και ανήλικοι ΟΡΕΝ αθλητές υποχρεούνται να προσκομίσουν στη Γραμματεία του αγώνα:

______________________________________________

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΘΛΗΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΗ

Τα παραπάνω έγγραφα προς εκτύπωση θα τα βρείτε παρακάτω στη σχετική καρτέλα "έντυπα συμμετοχής"
Δεν θα γίνεται δεκτός ενήλικος ή ανήλικος αθλητής χωρίς τα παραπάνω έγγραφα.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να είναι επικυρωμένες για το γνήσιο της υπογραφής.

3.  Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

______________________________________________

4.  Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

______________________________________________

5.  Οι συμμετέχοντες  οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

______________________________________________

6.  Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.

______________________________________________

7.  Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής  ΟΛΟΙ  οι αθλητές του αγώνα αποδέχονται όλους τους όρους/κανονισμούς του αγώνα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΕΠΑΘΛΑ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΕΠΑΘΛΑ

Οι απονομές των νικητών θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας.

Στην Διαδρομή 40km:

Στον 1ο, 2ο & 3ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και δώρο, στον 4ο – 5ο και 6ο μετάλλιο.

Στην Διαδρομή 17km:

Στον 1ο, 2ο & 3ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και δώρο.

Στην κατηγορία E-bike 40km:

θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο κατά τον τερματισμό!

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

40km Goulinas Race

Under 18
1st - 200€
2nd - 150€
3nd - 75€
Women
1st - 200€
2nd - 150€
3nd - 75€
19-29
1st - 200€
2nd - 150€
3nd - 75€
30-39
1st - 200€
2nd - 150€
3nd - 75€
40+
1st - 100€
2nd - 75€
3nd - 50€
e-bikes
1st - 100€
2nd - 75€
3nd - 50€

17km Diasergianni Race

Under 18
1st - 100€
2nd - 75€
3nd - 50€
Women
1st - 100€
2nd - 75€
3nd - 50€
19+
1st - 100€
2nd - 75€
3nd - 50€

ΑΠΡΟΟΠΤΑ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Η διοργάνωση διατηρεί  το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης, για ότι δεν προβλέπεται ή/και για οποιαδήποτε άλλη μεταβολή.  Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών από την ιστοσελίδα και τα social media της διοργάνωσης.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ - ΑΝΑΒΟΛΗ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλους λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, σεισμοί, καταστροφές, ή ζητήματα ασφαλείας), η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα  και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα.

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Εγγραφείτε εδώ...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι εγγραφές άνοιξαν και λήγουν στις 26 Σεπτεμβρίου. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία εγγραφή δε θα γίνει δεκτή.
Στην Γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 1η Οκτωβρίου που θα λειτουργεί από 7:00π.μ έως 9:30π.μ. στην Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, οι αθλητές θα προσέρχονται στην Γραμματεία για την επίδειξη των εγγράφων (υπεύθυνη δήλωση ενήλικου ή ανήλικου αθλητή) και την παραλαβή των αριθμών αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ: 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των αθλητών θα πρέπει μέχρι 26 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν το ποσό των  15 € για τη διαδρομή των 17km, και το ποσό των 20 € για τη διαδρομή των 40km.
Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στον εξής λογαριασμό:

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR12 0110 8250 0000 8257 4820 435

Δικαιούχος: Αλατάς Παναγιώτης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 

1)

Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα GOULINAS MTB RACE.

2)

Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη.

3)

Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

7:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία του αγώνα

9:30 π.μ έως 9:45 π.μ Τεχνική Ενημέρωση

10:00 π.μ Εκκίνηση του αγώνα Goulinas Race 40km και E-Bikes

10:15 π.μ. Εκκίνηση του αγώνα Diasergianni Race 17km

2:00 μ.μ. Aπονομές στην Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ:

Στο χώρο θα βρίσκονται:

2 ασθενοφόρα ΕΚΑΒ

2 ιατροί

1 Φυσικοθεραπευτής

Πυροσβεστική Υπηρεσία

Αστυνομία

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

3 Φαρμακεία εντός της πόλης

Κέντρο Υγείας στα 5χλμ Τηλ:22363 50000

Νοσοκομείο Λαμίας στα 35χλμ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ:

Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους τους αθλητές και Τ-Shirt

Υδροδοσία στους σταθμούς ανεφοδιασμού

Τζελ, ηλεκτρολύτες, μπανάνες στους σταθμούς ανεφοδιασμού

Δωρεάν γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες

Service pack

Παροχή ιατρικών υπηρεσιών

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αφετηρία - Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας

Δείτε εδώ τις διαδρομές του αγώνα:

Goulinas race 40km

Ξεκινάμε την υπέροχη διαδρομή μας από την Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας «Αθανασίου Ακρίδα». 
Τα πρώτα 400μ. είναι άσφαλτος και στη συνέχεια παίρνουμε την ανηφόρα πάνω από τα συντρίμμια του βομβαρδισμένου (από τους Γερμανούς στον πόλεμο του 1940) Αγίου Νικολάου, όπου η διαδρομής μας ανηφορίζει σε μονοπάτι για περίπου 1 χλμ, όπου πέφτουμε μέσα στο ρέμα, έπειτα από την κατάβασή μας.

 Βγαίνουμε στην άσφαλτο για περίπου 100μ. ώστε να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες μας για την πρώτη απαιτητική ανηφόρα της διαδρομής σε χωμάτινο δασικό δρόμο με χαλικάκι για περίπου 350μ. ως το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, εκεί όπου ξεκινάει ένα πανέμορφο και γρήγορο μονοπάτι για περίπου 1χλμ μέσα σε πουρνάρι, πεύκα, δρυ και ρεματιές, μέχρι να συναντήσουμε την άσφαλτο. 


Μετά από περίπου 230μ. ασφάλτινου δρόμου μπαίνουμε σε πολύ γρήγορο μονοπάτι ικανό για προσπεράσεις για 2,5χλμ (βρίσκουμε στα μέσα αυτής της διαδρομής τρεχούμενο νερό στην ποτίστρα πριν το πρώτο ξύλινο γεφυράκι) μέχρι να φτάσουμε σε αγροτικό δρόμο. 


Συνεχίζουμε με πετάλ ανηφορικά για να φτάσουμε στη βρύση τ΄ Λαμπίρη (επίσης τρεχούμενο δροσερό νερό) έπειτα από περίπου 1 χλμ. Μπαίνοντας και πάλι σε ανοιχτό ελαφρά ανηφορικό πλέον μονοπάτι φτάνουμε σε υψόμετρο 500μ στο πανέμορφο εκκλησάκι στην Παναγία Γόργιανη όπου είναι o πρώτος σταθμός εφοδιασμού με εκπληκτική σκιά στα πλατάνια. 

Στο επόμενο χιλιόμετρο περνάμε δίπλα στη θρυλική πίστα motocross και μπαίνουμε στα καλύτερα μονοπάτια που υπάρχουν στη διαδρομή μας. 

Συγκεκριμένα, μετά την πίστα motocross αφού πατήσουμε για 250μ. άσφαλτο για να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες ξεκινάνε για περίπου 2,5χλμ πολύ τεχνικά και δύσκολα περάσματα μέσα από δρυ, πουρνάρι, πλατάνι και πολλές πανέμορφες ρεματιές. Φτάνουμε περίπου στο 11χλμ όπου χωρίζουν οι δύο διαδρομές μας. 

Παίρνουμε δεξιά το ανηφορικό μονοπάτι της «Κοκκινιάς» το οποίο είναι πολύ ανοικτό για 2,5 χλμ μέχρι τα 850 υψόμετρο, για να βγούμε σε δασικό χωματόδρομο που θα μας οδηγήσει στην κορυφή Γουλινά μετά από 5,5 χλμ. 

Στη διαδρομή θα υπάρχουν δύο σταθμοί εφοδιασμού όπου θα χρειαστούν σίγουρα για την απαιτητική αυτή άνοδο υψομετρικών. 

Μέχρι την κορυφή θέλεις δεν θέλεις...θα βλέπεις Οίτη... Βαρδούσια... Σαρανταινα... Βελούχι... Όλυμπο... 

Από την κορυφή 1467μ. υψόμετρο ξεκινά πολύ δυνατή κάθοδος ώστε να αποζημιωθείτε για τους κόπους που καταβάλλατε να φτάσετε ως εδώ. Στην αρχή στο «σύρραχο» και για περίπου 3,5χλμ θα τσουλήσετε σε απίθανης ομορφιάς μονοπάτια με εναλλασσόμενες εικόνες αρχικά σε αλπικό τερέν (χρειάζεται πολύ προσοχή στα πρώτα 400μ), μετά ανάμεσα στα έλατα όπου θα χαθεί ο ήλιος για αρκετή ώρα για περίπου 1,5χλμ και στη συνέχεια στον αυχένα του βουνού Καμπια-Φτέρης σε πάρα πολύ γρήγορο κομμάτι και ιδιαίτερα τεχνικό. 

Στη συνέχεια βουτάς σε τοπίο με δρυ σε ένα επίσης πάρα πολύ γρήγορο μονοπάτι που θα μείνετε με το στόμα ανοικτό. Φτάνοντας σε δρόμο δασικό με καστανιές ανεβαίνουμε για 700μ όπου ξανά μπαίνουμε σε κατηφορικό πολύ γρήγορο μονοπάτι για 1,5χλμ για Παλαιοβράχα όπου θα πάρουμε δασικό δρόμο μέσα στα έλατα ανατολικά για 2χλμ περίπου για το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. 

Συνεχίζουμε αριστερά σε στενό μονοπάτι για 1,5χλμ με πολύ προσοχή στις απότομες κλήσεις μέχρι να περάσουμε όλες τις ρεματιές και να συνεχίσουμε αλλά δύο χλμ κατηφορικό μονοπάτι εύκολο μέχρι το δασικό δρόμο. Σε 1 χλμ θα βρούμε το εκκλησάκι στον Άγιο Δημήτριο (όπου θα υπάρχει εκ νέου πηγή με πόσιμο νερό) και σε άλλα 2,5 χλμ πανέμορφο δασικό δρόμο στρίβουμε για την «σωλήνα». Εκεί υπάρχει μονοπάτι για 1,5 χλμ σε ένα «τρελό» κατέβασμα με μεγάλη κλήση για γρήγορους αναβάτες όπου επίσης θέλει μεγάλη προσοχή! Φτάνουμε σε ρεματιά και σε άσφαλτο για τις τελευταίες ανάσες για περίπου 100μ. 

Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της πανέμορφης αυτής διαδρομής στην περιοχή «Κοκκαλάκια» στην αρχή σε ανοιχτό μονοπάτι και στη συνέχεια στο «πιστάκι» ανάμεσα στα πεύκα για να περάσουμε στη συνέχεια σε άσφαλτο για τα τελευταία μέτρα της διαδρομής.

OPEN Άνδρες

Α1: έως 18

Α2: 19-29

Α3: 30-39

Α4: 40+

Women

E-Bikes

Diasergianni Race 17km

Ξεκινάμε την υπέροχη διαδρομή μας από την Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας «Αθανασίου Ακρίδα». Τα πρώτα 400μ. είναι άσφαλτος και στη συνέχεια παίρνουμε την ανηφόρα πάνω από τα συντρίμμια του βομβαρδισμένου (από τους Γερμανούς στον πόλεμο του 1940) Αγίου Νικολάου, όπου η διαδρομής μας ανηφορίζει σε μονοπάτι για περίπου 1 χλμ, όπου πέφτουμε μέσα στο ρέμα, έπειτα από την κατάβασή μας. Βγαίνουμε στην άσφαλτο για περίπου 100μ. ώστε να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες μας για την πρώτη απαιτητική ανηφόρα της διαδρομής σε χωμάτινο δασικό δρόμο με χαλικάκι για περίπου 350μ. ως το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, εκεί όπου ξεκινάει ένα πανέμορφο και γρήγορο μονοπάτι για περίπου 1χλμ μέσα σε πουρνάρι, πεύκα, δρυ και ρεματιές, μέχρι να συναντήσουμε την άσφαλτο.  

Μετά από περίπου 230μ. ασφάλτινου δρόμου μπαίνουμε σε πολύ γρήγορο μονοπάτι ικανό για προσπεράσεις για 2,5χλμ (βρίσκουμε στα μέσα αυτής της διαδρομής τρεχούμενο νερό στην ποτίστρα πριν το πρώτο ξύλινο γεφυράκι) μέχρι να φτάσουμε σε αγροτικό δρόμο. Συνεχίζουμε με πετάλ ανηφορικά για να φτάσουμε στη βρύση τ΄ Λαμπίρη (επίσης τρεχούμενο δροσερό νερό) έπειτα από περίπου 1 χλμ. Μπαίνοντας και πάλι σε ανοιχτό ελαφρά ανηφορικό πλέον μονοπάτι φτάνουμε σε υψόμετρο 500μ στο πανέμορφο εκκλησάκι στην Παναγία Γόργιανη όπου είναι o πρώτος σταθμός εφοδιασμού με εκπληκτική σκιά στα πλατάνια. Στο επόμενο χιλιόμετρο περνάμε δίπλα στη θρυλική πίστα motocross και μπαίνουμε στα καλύτερα μονοπάτια που υπάρχουν στη διαδρομή μας. Συγκεκριμένα, μετά την πίστα motocross αφού πατήσουμε για 250μ. άσφαλτο για να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες ξεκινάνε για περίπου 2,5χλμ πολύ τεχνικά και δύσκολα περάσματα μέσα από δρυ, πουρνάρι, πλατάνι και πολλές πανέμορφες ρεματιές. Φτάνουμε περίπου στο 11χλμ όπου χωρίζουν οι δύο διαδρομές μας. 

Η Diasergiani Race συνεχίζει αριστερά κατηφορικά σε δρόμο δασικό στη λεγόμενη «Κοκκινιά» για περίπου 700μ. μέχρι το εκκλησάκι στον Άγιο Αθανάσιο όπου θα μπούμε στο μονοπάτι Βοιδολιβαδο. Πρόκειται για το πιο γρήγορο μονοπάτι της διαδρομής και ίσως το πιο απολαυστικό καθώς θα αναπτύξετε μεγάλες ταχύτητες για περίπου 4 «τρελά» χλμ μέσα σε πουρνάρι-δρύ και ξανά πουρνάρι σε εκπληκτικές εναλλαγές τοπίων. 

Πολύ γρήγορο κατηγορικό κομμάτι με ευθείες όπου η φύση έχει φροντίσει να μας χαρίσει διαδρομές που θα σας μείνουν αξέχαστες, ενώ ο εθελοντισμός και το μεράκι των ανθρώπων της διοργάνωσης έχουν φροντίσει για τα υπόλοιπα φτιάχνοντας ξύλινες γέφυρες και όμορφα «κατεβάσματα» στο χώμα. Εκεί υπάρχουν αρκετά σημεία για προσπέραση αλλά και πολλά …επικίνδυνα μέχρι να βρούμε το ρέμα «Μαρίτσα» όπου έχουμε τούνελ από πουρνάρια. Πλάι-πλάι στο ρέμα ποδηλατούμε και πάλι γρήγορα σε ζιγκ-ζαγκ μονοπάτι και φτάνουμε στο σημείο να μπούμε στα τελευταία 3 χλμ της διαδρομής, εκεί όπου όσοι έχουν …κουράγια κάνουν τις προσπεράσεις τους πριν φτάσουν στον τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας.

OPEN Άνδρες

Β1: έως 18

Β2: 19+

Women

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή είναι επαρκώς σηματοδοτημένη με κορδέλες, σπρέι, και ταμπελάκια. Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις καθώς και πινακίδες με βέλη και θαυμαστικά που προειδοποιούν για τεχνικά σημεία ιδιαίτερης προσοχής.

Η διοργάνωση δεσμεύεται για τη αφαίρεση όλων των μέσων σήμανσης μετά το τέλος του αγώνα.

*Κριτές θα υπάρχουν σε καίρια σημεία της διαδρομής που θα καθοδηγούν τους αθλητές, καθώς και εθελοντικές ομάδες και ομάδες διάσωσης που θα συνδράμουν στην ασφάλεια των αθλητών

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Τα σημεία ελέγχου του αγώνα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία και σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας. Εκεί θα υπάρχει κριτής που θα καταγράφει τους αθλητές.

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους και να περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου.

*Οι αθλητές που αρνηθούν την επίδειξη του αριθμού τους ή/ και δε περάσουν από όλα τα σημεία ελέγχου ακυρώνονται και τα ονόματά τους αφαιρούνται από τον πίνακα αποτελεσμάτων.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Για τη μικρή διαδρομή: θα υπάρχει ένας (1) σταθμός ανεφοδιασμού.

Για τη μεγάλη διαδρομή: θα υπάρχουν τρεις (3) σταθμοί ανεφοδιασμού.

Όλοι οι σταθμοί θα έχουνε νερό, ενεργειακό τζέλ και ηλεκτρολύτες.

Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί δωρεάν γεύμα σε όλους τους αθλητές.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στην Περιοχή μας θα βρείτε τα παρακάτω ξενοδοχεία - ξενώνες -  camping:

Ξενώνας
Γόργιανη

Το όνομά του έχει απόλυτη σχέση με τη Σπερχειάδα και το μικρό ξωκκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που είναι κτισμένο στις πλαγιές του Γουλινά, στην τοποθεσία «Γόργιανη».

Δείτε Περισσότερα

Ενοικιαζόμενα
Δωμάτια
¨Φλοκάτη¨

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φλοκάτη στην Σπερχειάδα προσφέρουν πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια για ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές.

Δείτε Περισσότερα

Ξενώνας
Λείριο
& Διάνα

Ο ξενώνας Λείριο βρίσκεται στην είσοδο της Μακρακώμης, 145 μέτρα από την κεντρική πλατεία ...

Δείτε Περισσότερα

Ξενοδοχείο
Ομιλαία

Το ξενοδοχείο «Ομιλαία» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, ορειβάτες, ποδηλάτες, κυνηγούς, ...

Δείτε Περισσότερα

Κέδρα
Village

Για ορεινές αποδράσεις* Νοικιάζοντας ένα Φιλανδικο ξυλινο σπιτάκι, μια βίλα σε κάποια από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας...

Δείτε Περισσότερα

Για τους φίλους του Camping...

Θα υπάρχει ο χώρος του γηπέδου 5x5 εντός της Σπερχειάδας έναντι  Α.Τ. Σπερχειάδας ο οποίος θα διαθέτει και WC.

«Είναι το άγνωστο στη γωνία που γυρίζει τους τροχούς μου»
Heinz Stucke, Γερμανός ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων
Copyright © 2023 All Rights Reserved
powered by icon web&graphics
[wpfd_single_file id="296" catid="4" name="AFISA"]
elΕλληνικά